• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Verslagen

Voorronde Regio West De Nozem & De Non 03-06-2011

IMI & Band uit Den Haag wint voorronde The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2011

M-BroSis uit Zaanstad als publiekswinnaar naar de Kwartfinales Regio West

Vrijdag 3 juni jl. vond in Podium De Nozem & De Non in Heemskerk de 8e selectieronde plaats van Regio West in The Clash of the Cover Bands. Vijf bands gingen de muzikale strijd met elkaar aan om twee plaatsen in de regionale Kwartfinales met als winnaar bij de vakjury 12-mans Michael Jackson tribute IMI & Band uit Den Haag en winnaar bij de publieksstemmen 8-mans Allround coverband M-BroSis uit Zaanstad. Beide bands plaatsten zich hiermee voor de regionale finalerondes die in september en oktober plaatsvinden in o.a. ‘t Paard van Troje in Den Haag en De Heeren van Aemstel in Amsterdam. De uiteindelijke winnaars van The Clash of the Cover Bands Awards verdienen een CD-contract met distributie en plugging in de Benelux en een tour van 20 optredens.

The Firus in De Nozem & De Non HeemskerkThe Firus in De Nozem & De Non Heemskerk
The Firus in De Nozem & De Non HeemskerkThe Firus in De Nozem & De Non Heemskerk

De eerste band van deze voorronde was 5-mans Metal, Rock coverband The Firus uit Zoetermeer. The Firus speelde zich met repertoire van o.a. Stereo, Iron Maiden en Halestorm naar een goede score bij de publieksstemmen.


GO! in De Nozem & De Non HeemskerkGO! in De Nozem & De Non Heemskerk
GO! in De Nozem & De Non HeemskerkGO! in De Nozem & De Non Heemskerk

5-mans Pop, Rock coverband GO! uit Zoetermeer wist een goede indruk achter te laten met nummers van o.a. U2, Anouk en Herman Brood. Net als alle bands die zich niet direct wisten te plaatsen voor de regionale finalerondes zal GO! even geduld moeten hebben tot begin juli wanneer er een aantal Wild-Cards worden vergeven aan de beste bands bij de vakjury.


M-BroSis in De Nozem & De Non HeemskerkM-BroSis in De Nozem & De Non Heemskerk
M-BroSis in De Nozem & De Non HeemskerkM-BroSis in De Nozem & De Non Heemskerk

Behoorlijk uniek is het gegeven dat 8-mans Allround coverband M-BroSis uit Zaanstad louter uit familie bestaat. Met groot enthousiasme werd een gevarieerd optreden verzorgd met nummers van o.a. Red Hot Chili Peppers, Lionel Richie en Joss Stone. Met een nipte meerderheid bij de publieksstemmen gaat M-BroSis zeer verdiend als publiekswinnaar naar de Kwartfinales van deze regio.


Juicy Rocks in De Nozem & De Non HeemskerkJuicy Rocks in De Nozem & De Non Heemskerk
Juicy Rocks in De Nozem & De Non HeemskerkJuicy Rocks in De Nozem & De Non Heemskerk

De vierde band van deze selectieronde was de zeer talentvolle 5-mans Pop, Rock coverband Juicy Rocks uit Amsterdam. Met repertoire van o.a. Alicia Keys, Lady Gaga en Kane zorgde Juicy Rocks voor een gevarieerd en dynamisch optreden waarmee ook een goede interactie met het publiek werd opgebouwd.


IMI & Band in De Nozem & De Non HeemskerkIMI & Band in De Nozem & De Non Heemskerk
IMI & Band in De Nozem & De Non HeemskerkIMI & Band in De Nozem & De Non Heemskerk

12-mans Michael Jackson tribute IMI & Band uit Den Haag wist met een zeer overtuigend optreden de overwinning bij de vakjury binnen te spelen. Nummers als o.a. Wanna Be Starting Something, Heartbreak Hotel en Human Nature werden op hoog niveau gespeeld en de sounds zijn niet te onderscheiden van het origineel. Ook in de presentatie is IMI & Band boeiend en weet de band met schijnbaar het grootste gemak een chemie met het publiek tot stand te brengen. IMI & Band gaat als vakjury-winnaar zeer verdiend naar de Kwartfinales en staat bij de 42 beste en populairste bands van Regio West.

 

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Artists & Bands Booking Agency Sound Vision Studio SONOR Festivalinfo EVANS
RockMuZine USA Music Import Maxazine Artists & Bands Booking Agency Koch
David Eden Ticketmaster Uw logo ook hier? Uw logo ook hier? Podiuminfo


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands